Kalasbra!


Denna bild som hängde på dörren igår kväll kan endast förstås av oss Nile city-fans.
Hysteriskt roligt att mina "päron" kom på besök just den 29:de maj. Tack Hanna!

Ja igår kväll var det bättre-sent-än-aldrig-kalas på Kungsgatan 21. Nio personer steg in i lägenheten och plötsligt blev jag liten igen. Paket och blommor, skratt och tårta, det är sånt som man blir sådär barnsligt glad av. Temat på maten var asiatiskt, en kycklinggryta med kokosmjölk, ris och en massa olika wok.grönsaker i små skålar. Som strålande avslutning hade mamma bakat min favorittårta, Royal tropic. Mätta och glada blev vi alla och jag fick många fina presenter. Den som kommer användast mest i sommar, ja till och med mer än grillen, är bollvästen. En present som ingen riktigt förstod sig på, trots att jag mycket pedagogiskt visade upp den. Men huvudsaken är att jag och Prima förstår oss på den, för vi ska ha riktigt mycket nytta av den under träningarna i framtiden.

Anna, uppfödaren, ringde i dag och berättade att vår Gotlandsresa är fixad med båt och övernattningar i stugby. I början av juli anordnar Rottweilerklubben och Brukshundklubben utställningar som vi ska vara med på. Förhoppningsvis ska Prima glänsa som den stjärna hon är (tycker i varje fall hon). Jag ser fram emot att spendera flera dagar med en massa hundar och hundmänniskor, dessutom är det första gången på Gotland för mig!

En spännande sommar blir det, förhoppningsvis med lika mycket fint väder som det är nu. Efter morgonens långpromenad till Navestad för att hämta bilen var både jag och Prima utmattade men lyckliga efter en härlig tur. Hund och människa la sig i varsitt hörn och slumrade till, vi övar inför vårt sommarlov, hihi!

Tack alla för mina fina presenter och för att ni kom och hälsade på!



Va!? Är inte jag världens medelpunkt, kan ni motstå MIG?? Ja, Prima hade ingen lätt kväll när matte stod i centrum och alla hade stränga order om att inte öka frökens ego. Tack för hjälpen!



Min fina Prima, trött men alltid redo för nya äventyr...

Snart sommar

Nu är det dags att ta tag i bloggandet, snart är praktiken slut och sommaren här. Förhoppningsvis innebär det lite mer tid för roligheter och mindre tid för en massa krav, vi får se. Än så länge finns flera planer för sommaren, särskilt för mig och Prima, Per får väl hänga med på ett hörn. Jag ska även arbeta för att tjäna pengar och gå en halvfartskurs på distans, Ungdomssociologi 7,5 p. Ja sanningen är att arbetet främst står för att klara livsföringen ett par månader till, men hade jag fått välja skulle sommaren vara vigd åt nöjen och hundträning.

På tal om hundträning så kan jag rapportera att det mesta tar sig rätt bra. Lydnaden tycker jag går sakta framåt, vi har väldigt kul när vi håller på, men ibland är det svårt att komma vidare. Spårningen kan nu börja kallas spårning efter en lång period av kutande framåt, bakåt och i cirklar, både bokstavligen och bildligt talat. Vi ska försöka ta oss ner till Öland för att få mer experthjälp från Anna och Agneta, det ska ju nämligen tävlas till hösten. Sommaren får därför gå i träningens tecken så mycket som möjligt. Lydnadsklass 1 och appellen ska startas innan året är slut, pirrigt och roligt!

Men denna vecka ligger fokus på rapportskrivande och födelsedagskalas för släkt på fredag. Prima får ligga vid mina fötter när jag skriver och har hon tur går det så bra att vi firar med en tur till klubben ikväll!

RSS 2.0