Flyttartagen!

Yes, vi är tagna av flytten som ska gå av stapeln i morgon. Prima är uppgiven, ingen bryr sig och gör någon det så är den bara stränga och konstiga. Dessutom har våra 57 kvadrat halverats på grund av alla lådor så det finns ingen plats att vara på utan att vara i vägen. Jag uppmärksammade Primas sorgsna blick och bestämde mig för att ta ut tösen i parken för lite uppletande. En leksak och en petflaska fick bli föremålen för Primas nos och hon for ut i en härlig fart. Överlycklig Rottweiler hittar flaska, springer mot matte, viker av...MEN matte har ett ess i rockärmen, eller snarare jackfickan, ÄLSKLINGS LEKSAKEN!! Tjoho, jag kommer matte!

Ett riktigt lyckat "pass" hade vi som sedan avslutades med lite träning av apportering av apportbock. Det gick fint, vi var för en gång skull ett team. SÅ skönt med tanke på allt strul som varit. Strulet som vi ska få experthjälp med nästa vecka när vi hälsar på Anna och Agneta. Jag kommer antagligen inte vara anträffbar på torsdagen för då har vi grillats ordentligt!

Ska försöka uppdatera lite bättre nu, om Internet fungerar på Kungsgatan 21 vill säga...

KRAM!

Svenska rotweilerklubbens årsmötes-utställning

Visst låter det fint! Prima fick äran att delta på utställningen som hölls i Borås i helgen. Jag vistades på Murklevägen för att fira mammas 50-års dag så Elin och Anna tog hand om min lilla donna. Det är tur att det finns snälla människor som ställer upp när jag vill hjälpa mamma! (Som förövrigt sitter på ett plan till Rom idag...)

Resultatet för Prima blev en fin 2:a placering med hederspris i valpklassen 6-9 månader. För hennes syskon och mamma gick det också finfint. Annas tik Indra (Grindsjöns Segra) fick ta emot pris för Årets tik, så jag kan tänka mig att det var en tillfredställande helg för Kennel Gotlandica!


I tidsnöd

Ja, det är jag denna vecka, allts verkar komma på en gång eller så är det jag som planerar dåligt... i varje fall vill jag uppdatera bloggen, men det får bli med bilder istället för ord. Dessa är från helgen i Nyköping då jag och Prima tränar inför Samuel, vår älsklingsfotograf. Mer om det blir det när jag har mer tid.


RSS 2.0